Estor amb varetes o cortina veneciana?

Alguna vegada has pensat a canviar les pesades cortines de tela, que tant costa rentar-les, assecar-les, planxar-les i tornar a penjar-les, però no saps què pot quedar bé, la solució està en les cortines venecianes o en els estors amb varetes.

Les cortines venecianes són l’opció ideal per regular l’entrada de llum a través de la finestra, simplement girant la vareta, podràs col·locar les llepis en la posició que prefereixis, tancades, intermèdies o obertes. Si tens una casa minimalista escull les d’alumini, en canvi si la teva casa és de decoració rústica escull les de fusta.
L’únic inconvenient és que a cap moment tindràs completament la finestra buidada, si això és un problema, l’estor és per a tu.

L’estor amb varetes és un tipus de cortina que es recull cap amunt, amb unes varetes transversals que fan que a l’hora de recollir-se es formin uns plecs proporcionals a la distància entre les varetes. L’inconvenient, que no pots regular tant l’entrada de llum com sí permet la cortina veneciana, encara que amb la gran varietat de teixits que existeixen per confeccionar-la sempre pots apostar per un translúcid.

L’elecció queda a les teves mans, què prefereixes més control de l’entrada de la llum? o poder tenir la finestra completament buidada sempre que vulguis? Sigui el que sigui la teva elecció, segur que t’ajudarà a crear un nou ambient a la teva llar.

Torba la cortina que necessitis a La Mallorquina.