[pinit]

Urbà o rural? Urbà. M'encanta la ciutat, dona vida i energia. El camp el veig més com un somni, una fantasia!

Llis o estampat? Segons que... el secret està a la barreja!

Tovallola o albornós? Albornós.

Amb o sense pijama? Samarreta llarga.

Al sofà o al llit? Descansar en el sofà. Amb les meves revistes, mitja copeta de cava, la televisió i els meus gossos.

Cuines o et cuinen? Cuino, i m'encanta.

Un color? ¡U, molts! El color és part de la vida.

Un plat? M'agraden els que juguen i tempten el paladar, la barreja de sabors.

Un llibre? "El Cuarteto de Alejandría"

Una cançó? En tinc una per cada moment i etapa de la meva vida. La música en general et transporta. M'encanta la bona música.

Un aroma? M'encanten les flors i l'olor a naturalesa.

Un teixit? Els llis, velluts desgastats, llanes fredes... Crec que no tinc preferit.

Un objecte personal? ¡¡¡MIL·LERS!!! (indispensables)

Recó preferit de la casa? El menjador hivernacle.

Recó preferit de Barcelona? Passejar pel Passeig de Gràcia. Encara que la Barceloneta i el Passeig de Borbó també es mereixen ser nombrats. Barcelona és bestial, per viure, tinc obertes les opcions, m'encanta el canvi.

Estrella Salietti

El disseny de la felicitat

Entrar a casa l’Estrella Salietti és entrar dins un món de felicitat i fantasia, replet de vivències i un gran desordre molt coherent.

La interiorista viu en una torre ubicada a la zona alta de Barcelona. En el seu interior descobrim un espai que respon a l’esperit vitalista i sense prejudicis. Reflex fidel de la seva propietària.

Fa 30 anys va néixer l’estudi d’Estrella Salietti, fruit d’una gran il·lusió i granes d’afrontar nous reptes. La seva essència – que perdura any rere any – es caracteritza per crear espais únics on cada racó és màgic. Gaudir de cada creació, viure-la al màxim i innovar en tot moment són les principals bases de la seva filosofia vitalista.

La implicació, la capacitat de superació i una actitud irreverent davant dels reptes són les qualitats que han valgut perquè l’equip de l’Estrella Salietti hagi aconseguit que cada una de les seves obres es converteixi en un lloc diví, on la gent vulgui estar i viure-hi.

La inspiració dels seus dissenys ve donada per una infinitat de factors: “tant les petites coses com la immensitat de la vida i la naturalesa poden ser pistes per grans idees”, explica la interiorista amb un gran entusiasme.

Quan li preguntem a l’Estrella pel racó preferit de casa seva, respon amb molta sinceritat: “Et podria dir que és la sala perquè és on tinc la televisió al davant, i quan arribo cansada, em sento a veure-hi les notícies, venen els meus gossos i és el meu espai de descans. Però la veritat és que tinc un espai a la planta baixa de casa, que vindria a ser el menjador, que s’ha convertit en molt més que un simple espai per menjar. És el nostre recó de les tertúlies, de llargues converses i de nits divertides”.

Un espai envaït per les plantes, fruit de la seva passió per la naturalesa, i replet de mobles de totes les formes, colors, materials i estils.

Sense cap dubte, aquest és el meu espai preferit de casa perquè és on gaudeixo en companyia. Per mi, una casa es converteix en una llar segons com es gaudeixi. No nomes ha de ser maca, sinó també s’ha de poder viure amb les teves mascotes, els nens – en el meu cas els nets -, i tot el que es presenti” bromeja Estrella.

D’on precedeixen els objectes que composen aquest espai? “Aquí hi ha una recol·lecció de cases viscudes, objectes que m’he anat trobant, llums, cadires, butaques que m’encanten i els vaig posant en ús aconseguit aquest espai eclèctic”.

“No hi ha marques ni firmes en particular, la majoria dels mobles es van customitzar a l’estudi, al igual que les taules”.

El més interessant de casa l’Estrella Salietti és conèixer el seu passat: un antic garatge brut, fosc, trencat, sense cap tipus de perspectiva de millorar. La interiorista el va comprar ara farà uns 8 anys i a partir d’aquell moment el va començar a transformar en una gran casa.

150m quadrats repartits en dues plantes i replets d’objectes que la interiorista ha anat acumulant.

El menjador efecte hivernacle és, sense cap mena de dubte, un dels espais més especials i amb més encant de la casa. Anteriorment era una zona oberta que es va tancar per crear el menjador i una cuina industrial, però es van mantenir els altíssims arbres que es trobaven en el seu interior.

D’aquesta manera, l’Estrella va crear un menjador rodejat de plantes i de verd “perquè estimo la vida i la naturalesa” aconseguint un efecte d’ambient colorit que convida a ser feliç.