Floral Collection

Una primavera floral

La col·lecció Floral ha estat inspirada en la natura floral i la primavera. Amb elements que convertiran el dormitori en una explosió primaveral. La llar es convertirà en un espai ple de colors vius, estampats florals i dissenys molt cridaners, aportaran esplendor en la llar.

Per a un saló de primavera, disposem de diferents models de foulard multiusos per a decorar el sofà. Els foulard multiusos són ideals com cobreix sofà, proporcionaran frescor, llum, color i alegria a l’estada. La col·lecció aquesta inspirada sobretot per colors càlids i vius que proporcionin llum a l’estada. També diferents estampats de ratlles més o menys gruixudes segons el model. El foulard Vega és un èxit com queda en el saló. Aquesta primavera, atreveix-te amb un bon estampat!

Nous models amb diferents estampats. Des d’estampats més cridaners com AlmaRosebud , fins menys cridaners com DelfosJasmin. Combina els nostres bàsics per a un dormitori ple de color. Fundes nòrdiques, llençols, fundes de coixí amb certificat Tèxtil Oeko‑Tex Standard 100, el qual garanteix que el teixit no conté cap substància nociva per a la salut.

Taules boniques i acolorides! Estovalles elegants i diferents, aportaran estil a l’estada d’una manera fàcil i senzilla. La llar es convertirà en un espai molt primaveral. El nostre foulard Vega multiusos, és excel·lent com a estovalles, aporta un aire molt viu, vistós i festiu. Ideal per a menjars i sopars en família i amics.

¡Descobreix la nova colecció de  LMQ, per una primavera floral! Registra’t a la nostra pàgina web o app, per a un 10% de descompte addicional en la teva primera compra.