Fresh Blue, la col·lecció més fresca de l’estiu

Blau, blau, blau i més blau combinat amb blanc i tons pedra són els colors estrella de la col·lecció més fresca d’aquest estiu, FRESH BLUE.
Els ambients i racons respiren serenitat, calma i frescor. En aquesta col·lecció es barregen els tèxtils amb mobles de fusta naturals, creant espais tranquils i relaxants. Les terrasses d’estiu i la vida a l’aire lliure inspiren estampats exteriors divertits i amb aires de Mediterrani.

Dormitori relaxat

Els cobrellits de piqué en tons blancs, grisos i blaus decoren el dormitori d’una forma delicada i femenina. El cobrellit ASTER està confeccionat en trama quadriculada de piqué i està disponible en blanc, gris i blau, i en diverses mesures. PERSEO està dissenyat en blau marí amb franges verticals. Un estil molt mediterrani i fresc per a donar-li un toc marí al teu dormitori. Els coixins PERSEO a joc estan disponibles en dos models: patró quadres i patró ratlles aconseguint així un resultat original en el teu llit. Vesteix el teu llit com si fos el teu apartament d’estiu amb VESTA. És un model realitzat en 100% cotó i reversible, d’una banda fons blanc amb estampat floral en blau i per l’altre, el contrari.
La vida en l’exterior també s’omple de blau. Fundes de coixí amb delicats estampats geomètrics combinades amb tons bàsics aporten frescor i serenitat. Coixins YUMA i EDAHI amb estampats i trames en to blau per a aconseguir un dormitori amb sabor mediterrani.

Cuina divertida

Els complements de cuina són acolorits per a què els teus menjars d’estiu siguin encara més divertides. El model BCN VINTAGE està disponible en fons blau o fons beix i, amb un clar estil gràfic anys 50, reivindica la marca Barcelona. Tens davantals, estovalles, individuals, manoplas, panera i una infinitat de complements per a la teva cuina i taula.