Fresh Vibes, aires de camp a la teva llar

Arriba la nostra col·lecció més fresca. FRESHVIBES és un buf d’aire fresc que ens aporta energia pura per viure més intensament la nostra llar i les zones exteriors com a terrasses, porxos i jardins. Colors vius i dissenys inspirats en moments jovials i alegres per gaudir de la nostra casa. Models com TILES amb productes tèxtils per la cuina, els coixins MANDALA o els jocs de llençols MAHON reflecteixin l’esperit del Mediterrani d’aquesta col·lecció.

FRESH VIBES està pensada per als moments en què et veu de gust respirar aire pur. Descobreix el seu aire silvestre amb aroma a camp i naturalesa i posa un toc fresc i mediterrani en el teu dormitori. La serenitat dels blaus i els verds de la naturalesa en edredons, fundes nòrdiques i llençols del model MAHON ompliran el teu dormitori de calma i relax. O tria NARU, amb estampat floral i motius d’encaix en tons blau, turquesa i gris. A més, tots els models de llit són de suau cotó i reversibles. Dissenys dos en un!

El bon temps ens treu de casa i ens convida a gaudir dels elements naturals. Estovalles, davantals i diferents complements de taula i cuina amb estampats de síndria donen un toc fresc i divertit. Festa de color a la teva taula. Aprofita que arriba l’estiu i atreveix-te amb estampats de colors vius com el model SANDIA. O vesteix la taula amb TILES, teixits de cotó amb motius ètnics per donar color a les vetllades d’estiu. Amb amics, amb família o tú sol, però sempre vesteix la teva taula.

A l’estiu l’exterior es converteix en part de la casa. Crea racons que convidin a descansar, a desconnectar i a estar a gust. Jarapas al terra i coixins colorits com el model MANDALA.