No voldràs sortir del llit

Ha arribat l’època de l’any en què volem estar al llit cinc minuts més tapats fins d’alt. La Mallorquina t’ho posa encara més fàcil amb 20% de descompte en farcits i fundes nòrdiques. Suavitat, lleugeresa i calor, comença el dia uns minuts més tard i gaudeix d’aquesta sensació tan agradable i tan hivernal. Un estil per a cada tipus de dormitori, tria el teu!

L’aliat perfecte per il·luminar una estància: el set funda nòrdica Indie. Amb tonalitats blaves, blanques i colors terra, és una aposta hippie i chic per donar al nostre dormitori serenitat i estil.

El patchwork és una tècnica centenària que va sorgir d’una necessitat, la falta de roba però, avui és una tendència que trepitja fort. Vitalitat al dormitori amb el divertit i original estampat de la  funda nòrdica Patch.

Si ets una persona urbana i tecnològica, deixa’t seduir pel set Hive. Amb estampats geomètrics i sèries de xarxes que recorden les connexions informàtiques.

 Aquesta promoció estarà disponible del 8 al 13 de novembre, és exclusiva de la botiga online i no és acumulable a altres ofertes.