Gaspatxo de síndria

Amb aquesta calor només vénen de gust menjars lleugers i refrescants. Avui us proposem un fàcil gaspatxo de síndria, una recepta fresca per a aquests dies calorosos d’estiu.

Aquests són els ingredients:

– 400 grams de síndria pelada i sense llavors

– 2 tomàquets madurs

– 1/4 de ceba

– 1 cogombre

– 1/4 de pebrot vermell

– 50 grams de pa dur

– Oli d’oliva, sal, pebre i vinagre

Comencem amb la recepta. Deixem en remull el pa i anem pelant i trossejant els vegetals. Pelem els tomàquets i els trossegem. El mateix fem amb el cogombre. A continuació, netegem i trossegem la ceba i el pebrot vermell.

En una gerra batedora o trituradora posem tots els ingredients trossejats i afegim la síndria, també trossejada, i sense llavors. Incloem el pa remullat ben escorregut. Amanim amb oli d’oliva, vinagre, sal i pebre i triturem fins a aconseguir una textura fina. Afegim aigua al gust fins a tenir la consistència que desitgem.

Una vegada acabat el gaspatxo de síndria ho reservem en la nevera fins al moment de degustar.

Si vols decorar la teva taula d’una manera especial i servir el gaspatxo de síndria sobre unes estovalles amb estampat fruiter, fes un cop d’ull a la nostra col·lecció SANDIA.