Heaven, el teixit premium de La Mallorquina

La Mallorquina presenta una col·lecció de teixits naturals, suaus, frescos i lleugers, de gamma superior. La col·lecció Heaven està elaborada amb teixits i acabats de gran qualitat. Tèxtil de la llar premium.

Heaven al dormitori

La col·lecció Heaven de roba de llit està confeccionada amb 100% cotó pentinat Percal de 200 fils, importat d’Egipte i confeccionat a Portugal.
És un teixit resistent, que s’adapta a la temperatura del cos, de fàcil rentada i molt agradable al tacte. Gràcies a les seves qualitats naturals té una excel·lent transpirabilitat, que proporciona un descans confortable.
El cotó percal es defineix per la construcció del seu teixit. S’entrecreua un fil a l’ample del teixit per un fil al llarg i així, successivament, en tot el procés.
La roba de llit està delicadament decorada amb un brodat d’inspiració floral. El model JASMIN està disponible en joc de llençols o funda nòrdica en color blanc, grisa perla, gris plom i blau cel.
Estima’t. Dorm entre suaus llençols i sent la diferència.

Heaven a la taula

L’estil refinat i l’acabat natural defineixen aquesta col·lecció.
Boniques estovalles, camins de taula i tovallons que aporten un toc bohemi i alhora chic en la decoració, confeccionats amb teixit de 45% lli i 55% cotó.
El lli és un teixit molt resistent, que aporta durabilitat en tota la roba de llar, amb un acabat elegant que el fa ser el triat per a decorar taules molt especials. Els models JACQUARD HOJAS i STONE WHASHED aportaran sofisticació a la teva taula.