Nº14 Truc fàcil per a preparar “iogurnesa”

Menjars tan sans com les verdures o el peix a la planxa es poden convertir en plats molt calòrics si els inundem de maionesa o beixamel. Saps quina és la solució de la Josefina? Hi ha salses molt més lleugeres i igual de delicioses com la “iogurnesa”, és a dir, maionesa a la que li hem canviat els ous per iogurt.

 

Salpebrem un iogurt natural, unes gotes de llimona i ho barregem amb una batedora. Mentrestant afegim oli d’oliva poc a poc fins que emulsioni.

 

La “ioguresa” és una salsa molt suau i resulta deliciosa amb peix i verdures. Apunta’t aquest senzill truc i torna a sucar pa!

 

<< Davantal Levis 11,90€ > 5,95€

Nº14 Truc fàcil per a preparar “iogurnesa” | Blog La Mallorquina | Josefina
Com treure les taques de les estovalles | Blog La Mallorquina | General

Com treure les taques de les estovalles

Com rentar les estovalles. Eliminar taques d'oli, de xocolata o vi negre.

Trucs per aconseguir unes tovalloles suaus i esponjoses | Blog La Mallorquina | General

Trucs per aconseguir unes tovalloles suaus i esponjoses

Com rentar les tovalloles per conservar-les suaus i esponjoses: vinagre, aigua freda i sense suavitzant.

Com posar la funda al farciment nòrdic | Blog La Mallorquina | General

Com posar la funda al farciment nòrdic

Com fico el farciment nòrdic dins de la funda nòrdica en poc temps i sense ajuda? La Josefina ens ho explica