Nº14 Truc fàcil per a preparar “iogurnesa”

Menjars tan sans com les verdures o el peix a la planxa es poden convertir en plats molt calòrics si els inundem de maionesa o beixamel. Saps quina és la solució de la Josefina? Hi ha salses molt més lleugeres i igual de delicioses com la “iogurnesa”, és a dir, maionesa a la que li hem canviat els ous per iogurt.

 

Salpebrem un iogurt natural, unes gotes de llimona i ho barregem amb una batedora. Mentrestant afegim oli d’oliva poc a poc fins que emulsioni.

 

La “ioguresa” és una salsa molt suau i resulta deliciosa amb peix i verdures. Apunta’t aquest senzill truc i torna a sucar pa!

 

<< Davantal Levis 11,90€ > 5,95€

Nº14 Truc fàcil per a preparar “iogurnesa” | Blog La Mallorquina | Josefina
Com posar la funda al farciment nòrdic | Blog La Mallorquina | General

Com posar la funda al farciment nòrdic

Com fico el farciment nòrdic dins de la funda nòrdica en poc temps i sense ajuda? La Josefina ens ho explica

Com rentar les cortines | Blog La Mallorquina | General

Com rentar les cortines

Rentar les cortines no és una tasca fàcil però hem de mantenir-les netes i sense pols. És recomanable rentar-les, almenys, una vegada a l'any. La Josefina ens explica com.

Com rentar el bikini | Blog La Mallorquina | General

Com rentar el bikini

Com rentar el bikini. Consells per cuidar el vestit de bany i prevenir que perdi color o es deformi. Consells de la Josefina - La Mallorquina