Kids Collection Joguines

Joguines educatives, diversió i aprenentatge

Joguines educatives perquè els més petits de la casa facin volar la imaginació. Gaudeix al costat d’ells dels nostres jocs infantils de puzles 2D i 3D, jocs de taula, llibretes i colors i complements per a l’escola.

Carmanyoles, pots i caixes Bento de plàstic lliure de BPA, no contenen cap mena de substància tòxica o nociva. Amb estampats divertits i alegres. Ideal per a portar l’esmorzar, el berenar, excursions, viatges llargs, etc. Esmorzars adorables!

Llibretes i bonics estotjos de 10 llapis de colors amb dissenys d’allò més dolços. Molt pràctic per a portar tots dos damunt a més de perfecte per al col·legi. Perquè mai perdin aquesta creativitat tan màgica!

Joguines d’aprenentatge, puzles i kits creatius per a pensar. Jocs divertits de construir i especial de guardar, juga, munta i desmunta les vegades que vulguis. Diversió i aprenentatge de la millor forma… JUGANT!

No oblidis visitar la nostra col·lecció kids. Entra a la nostra botiga en línia i descobreix tots els descomptes en roba de bany, llit, saló i molt més. Mid Season Sale FINS A UN -40% de descompte. Juga i gaudeix amb La Mallorquina!