Kids collection, la col·lecció més divertida pels reis de la casa

Tenim nova col·lecció en La Mallorquina: ha arribat la Kids Collection. Jocs de llençols, fundes nòrdiques i coixins per als reis de la casa.

Presentem dues línies, una més infantil per als més petits i una altra més juvenil per als júnior de la casa. Dissenys divertits i unisex, adaptats als gustos infantils per a què els més petits decorin la seva habitació segons el seu estil i personalitat.

Cada nit podran somiar amb les seves mascotes preferides. El model HUELLAS representa unes simpàtiques trepitjades multicolor sobre un fons clar. Al teu fill l’apassionen els dinosaures? Estàs de sort, amb el model DINO, triceratops i diplodocus podran còrrer pels seus llençols cada nit. Viurà mil i una aventures.

Pels més grans de la casa, els models DENIM i TRIANGULOS són perfectes. El primer imita el teixit denim i té un disseny amb estrelles molt delicat. Està disponible en joc de llençols, funda nòrdica i funda de coixí de 55x55cm. TRIANGULOS té un disseny geomètric en blau, vermell i  negre. També disponible en joc de llençols, funda nòrdica i funda de coixí de 55x55cm.

Tots els models de Kids Collection estan realitzats en 100% cotó i són de fàcil planxat. Les fundes nòrdiques tenen tancament amb cremallera oculta en la part inferior i incorporen cintes en la part interna superior, per a una millor subjecció del farciment nòrdic.