La cuina mediterrània de les més saludables

Que Espanya sigui un dels països amb una tassa d’envelliment més altes no és casualitat, és una de les conseqüències de la nostra dieta. La cuina mediterrània és rica en vegetals i fruites, a més del gran valor que aporten els llegums als nostres àpats. Actualment a causa del ritme de vida que portem la dieta mediterrània està perdent adeptes que es passen al fast food.

A vegades el problema es redueix al fet que no dinem ni sopem a casa, s’ha perdut el costum de fer menjar casolà i potser només és necessari una mica d’inspiració per tenir ganes de tornar a posar-se darrere dels fogons. Com ho podem aconseguir? D’una banda amb moltes ganes, i d’altra creant un ambient que ajudi a voler dinar a casa, i no hi ha res millor com la nova col·lecció A la vora del mar que amb els seus colors i estampats et porten a les illes i pobles que banya el Mediterràni.

La col·lecció té dos colors principals per la cuina, un on predomina el verd amb dos tipus de petits estampats, i l’altre amb predominança del color blau que transporta a Santorini.

La col·lecció està composta per davantals, draps, manyoples i agafadors, individuals, camins de taula reversibles, estovalles, paneres, bosses per guardar el pa o per anar al mercat… Ho trobaràs a les botigues de La Mallorquina o a la botiga online.