La tardor et demana Nature, la col·lecció més natural

Per a aquesta tardor-hivern a La Mallorquina proposem una llar relaxada i envoltada de tons de la naturalesa. Gamma de grisos que va des de l’antracita al color pedra, tons blaus, blancs, nudes… Una paleta tranquil·la i espiritual a la roba de la llar per aconseguir una decoració càlida, confortable i relaxada. Espais que inciten al descans i aposten por la tradició. Fusta, verd pi, tons terrosos, tots els elements respiren l’harmonia de la naturalesa. Un saló elegant, una decoració de dormitori natural i diferent, una taula chic. Vesteix casa teva amb la nova col·lecció Nature.

Harmonia al dormitori

En la decoració de dormitori es porta l’estil natural. El dormitori es vesteix amb fundes nòrdiques i cobrellits de cotó, amb delicades fulles de tons verds i beix com el model VALS. Suaus mantes i plaids de colors terra acompanyen la decoració i aporten calidesa creant moments únics en sofà o cama. L’estil natural pot anar acompanyat de teixits que fan guanyar al dormitori en elegància i serenitat. Els colors pedra en edredons i llençols del model BADEN aporten un toc personal i sofisticat.

En la col·lecció Nature també es poden trobar teixits per al dormitori i saló en tons grisos i negres que combinen perfectament amb la fusta i el verd de les plantes. El gris en totes les seves varietats (perla, plom, antracita) és sempre sinònim d’elegància. Ho trobem també al model POEMA. Tons naturals i desgastats per a una decoració que transporta l’essència d’una casa de camp a un entorn més urbà.

Transforma la decoració i aposta per un estil natural amb els bàsics de llit de la Mallorquina de color verd pi combinats con blanc i gris. Són de cotó 100% i extra suaus. Combina’ls amb coixins de delicats estampats de les mateixes tonalitats i aconsegueix un estil senzill i harmònic.

Menjars campestres

Troba tot tipus de complements com a estovalles, individuals, davantals, paneras en color negre i beix que combinen a la perfecció amb acabats fusta. Els models GEO i MIU donaran un toc informal i campestre a la taula i la cuina.