Nadal a la cuina

Despertar-se amb una bona taça de xocolata desfeta i ben calenta és un clàssic de les festes de Nadal. També ho són passar-se mig matí cuinant i l’altra meitat parant la taula més maca de l’any. Durant aquest període passem gran part del temps a la cuina preparant delícies i l’altra reunits al voltant d’una taula, gaudint del menjar i de la companyia.

Els vermells tenyeixen els racons de la casa, no ens podem oblidar de la cuina. Paneres, agafadors i devantals amb divertits dibuixos del Pare Noel ballant o draps de cuina amb estampat de flocs de neu; donen un toc especial a un dels llocs més freqüentats, la cuina.

Dóna un aspecte festiu a la taula amb els mantells i camins de taula Arbol, sobre un fons vermell, dibuixos d’avets en blanc. Combinal’s amb tovallons bàsics en vermell i una vaixella blanca. De la mà d’aquest color intens portaràs l’esperit de Nadal a qualsevol racó de la casa.

Si t’agraden més els colors suaus però no vols renunciar a una taula nadalenca, els dissenys Starfall i Ice són per a tu. Beix, blanc i petits detalls en vermell. Un look elegant per vestir la taula i combinable amb tovallos de colors intensos per donar el toc personal.