Natural Beauty, aire fresc a la teva llar

La col·lecció NATURAL BEAUTY ens porta aire fresc a casa nostra. Roba per la llar amb una paleta de colors tranquil·la, espiritual i ben contrastada, que va des del blanc més pur a l’antracita més elegant i acollidor.
Mescla de matisos ètnics que ens brinden energia vital per a viure amb més intensitat la nostra llar. Tèxtils frescos, amb una bellesa natural que decoren tots els espais de la casa.

Dormitori natural

En el dormitori, el model CRATOS (disponible en funda nòrdica i llençol) combina un fons diluït en grisos amb motiu geomètric en antracita. Un punt elegant i formal per al teu llit afegint un plaid fosc i uns coixins bàsics en colors contrastats.
En la col·lecció NATURAL BEAUTY pots trobar una gran varietat de cobrellits. De BERZO destaca el seu gravat ètnic en teixit de piqué, en color sorra o pedra. ZULLA, també realitzada en piqué, està disponible en grisa blavós i beix. URANO és un cobrellit més atrevit: ratlla vertical jaspiada en trama. DANAE aporta el toc folk: ratlles discontínues i de diferents gruixos en blanc i negre. Tots els cobrellits tens els seus coixins a conjunt. Tons naturals per a aconseguir ambients relaxats.
Per a abrigar les nits més fredes en el sofà o el llit, els plaids són una opció ideal. Els models ROMBOS i FLECOS marró són els d’aquesta temporada. ROMBOS està confeccionat en 100% cotó i destaca pel seu motiu geomètric.

Cuina tribal

A la cuina arriba HELIOS, l’aposta més tribal i atrevida per a la taula. Dissenys geomètrics en cru i negre per a estovalles, individuals, davantals i altres complements per a la teva taula. EIGER està teixit en fil tenyit combinat en llis en color visó amb ratlles.