New Kids Collection

Sabem que una llar agradable és una casa feliç. És important cuidar tots els aspectes de la llar especialment on estan els nens. Amb un espai harmoniós, els petits estaran a gust i els transmetrà felicitat. Us presentem la  nova col·lecció de kids…

Coneixem com es d’especial el dormitori infantil per als nens. És el seu refugi preferit, on passen hores jugant i també es relaxen a l’hora de dormir. A La Mallorquina volem aportar el nostre gramet màgic amb aquesta col·lecció, dissenyada per a estimular als més petits durant el dia, amb unes peces tèxtils que emanen alegria i il·lusió, i alhora, afavorir un descans afable i regenerador durant la nit.

Exclusivament per a ells, hem dissenyat quatre models diferents. Tots ells fabricats al 100% de cotó, un teixit fresc pels dies càlids i aporta calor en els dies freds. També contenen un certificat de Oeko-Tex Standard 100. Ens garanteix que el teixit no conté cap substància nociva o irritant per a la pell. Les mides que oferim son per a llits de 90, 135, 150-160 i 180 – 200 cm. No pots quedar-te sense la teva!

La nova col·lecció de “Kids” es composa per quatre models únics de llit per a nens. Per una banda, el disseny del “Loro”, compost per diferents colors de lloro en un fons bàsic i senzill. Un disseny divertit, dolç i acollidor, que farà dels seus somnis contes interminables.

El disseny “Llama”, compost per dibuixos de llames, cactus, muntanyes i plantes, simulant així el desert. És un disseny adorable, tendre i encantador, tan senzill que pot captivar als més petits. Perquè somiïn amb les millors aventures!

D’altra banda, el disseny “Zig-Zag”, compost per línies en forma de zig-*zag i colors vistosos. Proporcionaran un toc cridaner a les habitacions dels més petits. És un model modern, vistós i molt alegre, no necessita de molts complements per a destacar. Amb la funda de coixí a joc, quedarà un disseny de llit espectacular.

Finalment, presentem el disseny de “Topos”, de fons bàsic beige.  Amb un estampat  amb diferents colors: vermell, groc, gris i blau. Un model bonic, fi i senzill que no passa desapercebut. A més aportar un aire “chic” a les habitacions dels més petits.

Els tèxtils de la Mallorquina es caracteritzen pel seu disseny, funcionalitat i qualitat, marcant un estil de vida singular i personalitzada per a aquells espais més privats. Entra a la nostra pàgina web i trobaràs la nova col·lecció “kids”, perquè els més petits no perdin les ganes de voler somiar ben alt. Registra’t a la nostra pàgina web o app, per a un 10% de descompte addicional en la teva primera compra.