Nova vida al dormitori

Un canvi d’estació implica noves dinàmiques. L’arribada de l’estiu és una oportunitat per renovar l’armari i també la casa. Fora edredons i cobrellits i benvinguts de nou els llençols que, ara, al descobert, guanyaràn un protagonisme indiscutible. La Mallorquina s’avança a les rebaixes amb descomptes en tot el tèxtil del 20% per clients preferents aplicant el codi PREREB2017.

Temple: joc de llit complet de 3 peces amb llençol de sobre i de sota i fundes de coixí 100% cotó amb un estampat blau que simula les ones del mar.

Muir: llençol de sobre amb estampat de quadrícula i fundes de coixí d’inspiració oriental en un joc de 2 peces que permet una amplia varietat de combinacions amb les nostres col·leccions.

Olden: aporta al teu dormitori classicisme i distinció amb aquest joc de llit complet 100% cotó per una experiència agradable al tacte.

Círculos: amb un estampat blau en cercles per els llençols i fundes de coixí d’inspiració marítima que t’ajudaràn a refrescar-te durant aquests caluroses nits d’estiu.

Llençols de sobre i de sota de fil tintat 100% cotó en una amplia varietat de colors per combinar de maneres creatives, ara o arribat l’hivern, amb tota la col·lecció de BÀSICS.