Oeko-Tex Standard 100

Oeko-Tex Standard 100 és una etiqueta que verifica productes que han estat sotmesos a proves de detecció de substàncies tòxiques o irritants per a la pell. Garanteix que el teixit no conté cap substància nociva que pugui perjudicar la pell. L’etiqueta transmet confiança al client i seguretat sobre els nostres productes.

Per a obtenir el certificat Oeko-Tex Standard 100 és necessari passar per una sèrie de proves i mètodes. Els assajos de productes es basen en analitzar els materials de fabricació i la qualitat que certifica l’empresa sobre els seus productes. Així doncs, l’etiqueta assegura la qualitat de les peces i genera confiança, en relació a l’empresa.

A La Mallorquina trobaràs articles amb el certificat Oeko-*Tex Standard 100. Els bàsics de roba de llit i les fundes nòrdiques de la col·lecció Soft disposen del certificat, el qual garanteix la seguretat d’aquests. La nova col·lecció Kids també conté aquest certificat en els seus articles. Entra en el nostre post del blog per a saber més sobre aquesta col·lecció.

És imprescindible assegurar-nos de la salut dels nostres clients. A més, transmetre la confiança i seguretat que necessitin sobre els nostres productes. Registra’t en la nostra pàgina web o app, per a un 10% de descompte addicional en la teva primera compra.