Omple la teva habitació d’energia mexicana

La Mallorquina presenta aquesta temporada Primavera/Estiu 2016 la col·lecció ¡Viva México! Una explosió de color que omple d’energia la teva llar.

El dormitori es converteix en part dels paisatges terracotes i desèrtics tan característics del país amb les fundes nòrdiques reversibles i els jocs de llit amb els dos models més vibrants de la col·lecció, d’una banda amb el model Tabasco, on es representen els colors de la cultura popular mexicana amb una sanefa geomètrica turquesa, vermella, taronja, i tonalitats terracotes que omplen de llum i energia el dormitori, inspirades en les línies depurades de l’arquitectura de Luis Barragán. D’altra banda, el model Monterrey, té un estampat més clàssic, línies verticals i horitzontals en diversos grossors i de color groc, vermell i blau, es converteix en el complement ideal per al dormitori sobri i tranquil.

El colorit mexicà també es troba en els cobrellits Teja i Turquesa, on predomina la força del color amb un gairebé inadvertit estampat, ideal per combinar entre si. En canvi, si es prefereix un ambient fresc i lleuger, el blanc pren protagonisme en el model Elsa, perfecte per a les caloroses nits d’estiu.

Per descomptat, tampoc falten els coixins, el complement imprescindible que transforma l’aspecte del dormitori i del menjador. Amb un estampat que recorda als tocats florals de Frida Kahlo, trobem diversos dissenys amb colors vius sobre colors foscos. Uns altres evoquen als colorits brodats dels vestits de gasa i com no, el cactus en diversos models i diferents estampats, tendència aquesta temporada.

Aconsegueix els productes de la col·lecció ¡Viva México! a les botigues de La Mallorquina i a la botiga online.