Passionate, posa color a la teva vida

Els colors vibrants i les aplicacions brillants són els protagonistes de la col·lecció PASSIONATE. Un joc de contrastos que dibuixen una decoració original amb un toc chic. Fundes nòrdiques, llençols, coixins i una infinitat de complements per a la teva taula plens de color i atreviment.

Un descans brillant

El dormitori es vesteix amb fundes nòrdiques de colors contrastats i originals, com el rosa nude i el gris antracita. Tot combinat amb complements metàl·lics que donen un estil personal i atrevit a qualsevol racó del dormitori.

Els coixins amb incrustacions metàl·liques daurades o platejades són els encarregats de donar personalitat als diferents ambients com el dormitori o el saló. Són de color gris, amb textura aterciopelada i molt fàcilment combinables entre si.

La nostra col·lecció més sofisticada compte també amb models més romàntics, com MUSETTE, amb un estampat floral molt delicat.

Taules plenes de color

Tots els complements de taula i cuina d’aquesta col·lecció estan dissenyats en colors divertits i contrastats. El rosa amb el blau cel o el verd poma amb el gris clar són combinacions molt encertades. El model POMA omple d’alegria la taula amb colors alegres i frescs.