Per Nadal, en cap lloc com a casa, gràcies a la Mallorquina

Preparats per a les festes més entranyables de l’any?

Ja és aquí el Nadal, l’excusa perfecta i ideal per a redecorar el saló i el menjador. És hora de preparar-ho per a què llueixi un ambient acollidor i confortable, on els tèxtils juguen un primer ordre.

 

Com si d’una pop up store es tractés, decidim fer un restyling de la nostra llar per a donar la benvinguda a aquestes festes, en les quals compartim moments inoblidables amb la família i els amics. Ens agrada fer-ho en un ambient molt especial i càlid.

Coixins i plaids

Coixins, plaids i complements per al saló amb colors vius i dibuixos nadalencs. Estovalles, tovallons i complements amb dissenys festius en el menjador per a aquests dies màgics. Vermells, verds, grisos i tonalitats sorra són els colors que ens inundaran aquestes dates. Per als més sobris, el model WINTER és perfecte: fons en to sorra i aplicació d’estrella. Està realitzat en 100% cotó per a facilitar el planxat. Si prefereixes el clàssic color vermell i els motius nadalencs, et recomanem combinar les nostres estovalles bàsiques vermelles (amb els tovallons a conjunt) amb el model ARBOLES.