Perfums per la llar de La Mallorquina

Els perfums per la llar són un complement perfecte per a qualsevol look o estilisme. És un element subtil que eleva les experiències i sensacions, fins al punt de convertir una vivència en inoblidable. Una aroma crea personalitat i identitat pròpia i evoca moltes connexions, com emocions, records o sensacions de benestar i confort. 

Per arribar a tota mena de llars, La Mallorquina ha llançat la nova edició de fragàncies Fall / Winter 19-20.

HOME FRAGANCE by La Mallorquina

• La fragància Essence desprèn una aroma floral i afruitada, amb un fons molt aromàtic. Una agradable sensació d’aire net i fresc envairà tota la teva casa, estimulant tots els teus sentits.
• La fragància de Te verd destaca per ser un perfum fresc que omplen les estades amb una fragància neta però vibrant alhora.
• La flor del cirerer és un dels símbols més admirats en la cultura japonesa. La nova fragància Cerisier de la Mallorquina s’inspira en la bella flor dels cirerers florint per aportar una aroma lleument dolça i vibrant.
Les tres noves fragàncies de la Mallorquina es poden gaudir tant en format esprai com en format mikado. Quin perfum tries per a la teva llar?