Presentació de “Hasta los cojines” a la Galería Cromo

El passat dia 28 de juny La Mallorquina va presentar a la Galería Cromo, Design Series, una nova línia de productes de disseny que ha començat aquest camí amb “Hasta los cojines” una col·lecció de 10 coixins dissenyada amb col·laboració de 10 ilustradors de Barcelona.

Els assistents van poder veure i tocar els dissenys exclusius i d’edició limitada mentre que prenien una refrescant cervesa Moritz o una copa de vi blanc. A més a més, van poder parlar amb els ilustradors que han participat en el projecte: Conrad Roset, Joana Santamans, Chamo San, Miguel Bustos, Javier Royo, Lapin, Olga Capdevila, Júlia Solans, Sergio Mora i Antoni Socías.

Un èxit rotund que va posar punt final a una nit plena d’emocions i diversió amb més de 300 persones que van decidir passar-se per la galeria, entre els assistents s’hi trobaven cares conegudes com Roser Amills.

Si encara no tens el teu coixí, no deixis que te’l prenguin i vés a la botiga de La Mallorquina a Plaça Universitat o a la botiga online. No deixis escapar aquesta oportunitat única de tenir una peça d’art a casa i aconsegueix el teu coixí Design Series abans que s’esgotin.