Ara que som dos…

Entrades pel cinema, reservar una taula per un sopar especial, bitllets per una escapada a París… Tot per a dues persones. Arriba el moment, s’ha de passar al següent nivell: de compartir temps a compartir una vida i, amb això, la creació de la nostra llar; un lloc fet a mesura, on sentir-nos còmodes, on voler estar.

El dormitori és un dels espais claus d’aquesta aventura. A poc a poc, anem fent lloc a la nostra vida per aquella persona especial. Cedim espai per un raspall de dent més, un racó a l’armari, alguns penjadors… Es tracta de l’estança de la intimitat però també del son. Perquè totes dues siguin perfectes tria el matalàs ideal per aquesta etapa de la teva vida: de motlles, viscoelàstic, de làtex o fibres naturals. Des de La Mallorquina ens n’alegrem per tu i, per aquest motiu, volem regalar-te els coixins per al teu nou matalàs.

Visita’ns a la nostra botiga de Plaça Universitat, 6 (Barcelona) del 14 al 21 de febrer a la recerca de descans i comoditat per a dos i t’emportaràs els coixins de regal.