Preus de relax

Dormir bé és fonamental per rendir durant el dia, tenir energia, estar de bon humor i poder gaudir de la vida. El dormitori ha de ser un temple del descans, un lloc on sentir-se còmode i relaxat. La roba de llit és un element essencial per fer de la nostra estància un lloc ideal per agafar el son. Cuida del teu descans amb els descomptes de fins al 60% del Mes Blanc de La Mallorquina

Nòrdic Microfibra Dracon 300. Tapa’t amb un nòrdic de fibra DRACON de 300gr, T’ajudarà a regular la teva temperatura corporal durant les fredes nits d’hivern.

Set Funda Nòrdica Burcu. Set de dos peces que inclou la funda nòrdica i les fundes de coixí. Tot 100% cotó perquè gaudeixis d’un tacte agradable a la teva pell.

Edredó Vega. Tons sorra per fer del teu dormitori un espai de calma i benestar donant caliu als teus somnis

Set Funda Nòrdica Indie. Tres peces per crear un ambient alegre, fent del teu llit el protagonista del dormitori. Funda nòrdica, llençol de sola i funda de coixí de cotó 100% per un descans natura.

Manta Arhus. Disponible en color gris, plom, verd, marró, és lleugera. A més de mantenir la calor durant la nit, el seu tacte suau apropa al descans.