Els 5 essencials per la llar d’aquestes rebaixes

Les rebaixes són el millor període de l’any per realitzar canvis en la nostra llar: donar un toc més chic amb coixins de colors vius, al bany un aire més senyorial amb uns quants complements o donar vida a la nostra cuina amb un nou estil per la taula. Aquí els 5 imprescindibles que no et pots perdre de les rebaixes de La Mallorquina.

La catifa de bany bàsica de color vermell. Canviar la catifa i les tovalloles de bany per unes de color vermell és una idea decorativa simple i econòmica que farà que el teu bany es transformi en un espai modern.

El set de funda Àfrica. Tres peces: funda nòrdica, llençol de sota i funda de coixí; que combinen tres tonalitats diferents: vermell, taronja i blanc; i que transmeten tres idees: atreviment, aventura i estil.

Plaid i coixí Alpes. De tacte suau i molt agradable aquest plaid i coixí són el binomi ideal per complementar i donar calidesa a les llars de decoració minimalista. Per donar vida als llits de llençols blancs, al sofà  o butaca de tons foscos.

Delantal bosc. Tota cuina ha de tenir un toc salvatge que ens permeti deixar-nos anar i aconseguir les nostres millors creacions culinàries. Aquest davantal, inspirat en la naturalesa del bosc, i la música a tot volum són una bona combinació per atraure la inspiració.