Viu la vida a tot color!

Shiva és el “rei de la dansa”, un dels déus més poderosos de la cultura hindú; representat com un iogui omniscient que viu en pau a la muntanya Kailash, una de les més sagrades del món.

A més de sis mil metres d’altura, entorna els seus ulls i mira cap a l’Índia. Des d’allà arriba a veure com l’esperit de la gent es fon amb els milers de colors que inunden el país. Aquella part de l’Orient Llunyà és sinònim d’una paleta cromàtica infinita. El seu art i paisatge; saris i espècies cobreixen el país amb una aura de color.

La col·lecció de primavera/estiu, Shiva – L’esperit del color, reflecteix l’essència de l’Índia amb estampats vibrants com el del model Biella, cobert pels típics mandales: o el disseny Ravena, inspirat en el romanticisme dels capvespres d’Udaipur.

Els hindús celebren l’arribada de la primavera amb Holi, un festival amb el qual, per uns instants, pols de centenars de colors tenyeixen el cel. Uneix-te a la festa de la primavera omplint la teva llar de llum i color amb complements com els coixins Muir o Elema.

Contagia’t de l’esperit d’aquesta estació i viu la vida a tot color!