Relaxa’t i sent l’esperit oriental amb la col·lecció Oriental Tales

Us presentem ORIENTAL TALS, una col·lecció d’inspiració oriental plena de motius asiàtics que dotaran a la teva llar de calma i minimalisme. Relaxa’t i sent l’esperit oriental en el teu llit, el teu saló o la teva cuina. Decora amb colors marins i ataronjats i posa notes de color en els detalls.

En el dormitori tria roba de llit en tons turquesa, salmó i coral. Els models SAKURA i OSAKA et transportaran a terres llunyanes d’orient. Deixa’t seduir per la flor de l’ametller de  SAKURA: fons blanc i petits detalls en gris marengo i salmó. Roba de llit elegant i senzilla en colors que transmeten calma i serenitat. Traços geomètrics sobre fons en tons turquesa i salmó per al model OSAKA, una aposta més arriscada que combina perfectament amb coixins bàsics en colors sobris. Tots dos models consten de joc complet de llençols, joc complet de funda nòrdica, coixins en dues mesures i edredó, tot realitzat en cotó 100%.

Cobrellits de piqué en colors neutres que donen un aire relaxat i calmat al dormitori i que encaixen a la perfecció en un ambient zen. El model ALER está disponible en cru i gris. I el model BAMBU en turquesa i gris. Combina els cobrellits en tons tranquils amb coixins en colors vius. Els estampats amb carpes són ideals per als cobrellits en color cru. Coixins amb estampats de flors i fulles de colors que recorden a un jardí japonès. Barreja els models ELIA ELFIN amb el cobrellit BAMBU en turquesa.

I a la taula , per què no ser atrevit? Aposta per una decoració provocativa i moderna amb dracs xinesos i ones marines en estovalles i tovallons. Les estovalles, camins i individuals OLAS  tenen com a protagonista el color vermell. PAYPAY, en canvi, és una festa de color. Alegra les teves creacions gastronòmiques amb davantals i estovalles divertides!