Serenitat escandinava per dormir

La senzillesa i serenitat que transmet la decoració d’estil nòrdic arriben aquesta temporada a les nostres llars per ajudar a crear espais harmoniosos i acollidors.

Es per això que la nova col·lecció Essence tardor/hivern de La Mallorquina s’impregna de la primera essència, la natura, traslladant-nos als nostres orígens entre motius de fusta i vegetació.

La decoració minimalista – funcional i còmoda – és una gran opció per ambientar aquelles estances on busquem relaxar-nos i descansar, com el dormitori.

Aprofita per crear espais lluminosos amb aquesta col·lecció on la sobrietat s’apodera de l’estança evocant comoditat i sensualitat masculina, amb teixits càlids i suaus com les llanes i angores, complements que aporten contrast i ajuden a crear un racó acollidor i amb personalitat.

Amb una predominança dels colors neutrals, trobem una amplia gama cromàtica de grisos y blaus, un blanc òptic i negre combinant el color perla, camel i beix per contrastar.

I per acabar de decorar el teu espai, recorda que aquesta col·lecció de pinzellades nórdiques resplendeix sobre elements de fusta clara, i els últims tocs els aconseguiràs amb els coixins amb motius que recorden a flocs de neu.

Descobreix la col·lecció completa a la botiga online de La Mallorquina o a qualsevol de les nostres botigues.