Sempre: L’antic està de moda

Últimament els objectes antics són venerats pel seu encant etern.

Detalls provats i comprovats, aquests objectes antics són reutilitzats amb nous propòsits, de barrejar aquests objectes s’aconsegueixen sensacions autèntiques i expressions artístiques noves, no importa la procedència ni el període, tot val, la importància està en les textures i el cromatisme del que agrupem.

Els teixits en les nostres col·leccions ofereixen diferents estils d’estampats i textures en roba de llit, cuina i decoració, combinant el tèxtil amb els objectes vintage adequats, aconseguirem que una estada pugui transmetre sensacions diferents, una bona simbiosi entre el tèxtil i l’objecte decoratiu ajuden i fan d’una estada un espai acollidor i atractiu en el qual sentir-se més a gust.

Decorar interiors amb el reciclatge: coses usades, tot pot tornar del desús i l’abandó a la més rabiosa actualitat, tot està a donar-li l’oportunitat a aquests objectes que fa temps que uses, ara és el seu moment, el secret està a combinar-los amb estil.

Atreveix-te a muntar el teu propi collage de mobles reciclats, usant una porta antiga i combinant-la amb una taula petita aconseguirem un original paraigüer per vestir el teu rebedor.

Ara les vaixelles vintage es renoven en el seu ús, de servei a modesta peça decorativa.

Les vaixelles de porcellana antigues desaparellades i trencades són peces totalment nº1. Estan molt de moda, l’estètica camperola i modesta ens porta a un romanticisme auster.