A ningú li amarga un dolç, veritat? Avui us proposem un pastís de poma però no el típic, sinó molt més bonic: pastís de roses de poma.
Ingredients:
– 500 ml llet
– 3 rovells d’ou
– 80 gr sucre
– 50 gr maizena
– massa de pasta fullada
– essència de vainilla
– pomes
– canyella
– pell de llimona
– 1 cullaradeta de mantega
Preparació:
En primer lloc, hem de preparar una crema pastissera amb 250 ml de llet, una rameta de canyella i essència de vainilla. Ho escalfem durant dos minuts en el foc o en el microones, removem i afegim el sucre, la maizena i la resta de llet. Batem, incorporem els tres rovells d’ou i de nou al microones 3 minuts. Una vegada tenim la preparació llesta, la tapem amb paper film i reservem en la nevera.
A continuació anem a preparar el motlle. Ho pintem amb oli o mantega i ho emboliquem amb la massa de pasta fullada. Seguidament posem la crema pastissera. Anem ara amb les pomes. Les tallem en quatre, les introduïm en aigua amb llimona i les fiquem en el microones 2 minuts. Ara és el moment de fer les roses. Anem enrotllant les tires de poma en forma de rosa i les col·loquem sobre la crema.
Finalment, ho fiquem al forn 40 minuts a 200º. Per decorar, podem afegir sucre glas per sobre.
Si vols vestir la teva taula amb estil i elegància pels teus convidats fes un cop d’ull a la nostra secció de taula i cuina.