Tendències en decoració primavera/estiu 2019
Com cada temporada en La Mallorquina presentem noves col·leccions i us expliquem els detalls de les tendències. Què es porta aquesta primavera en decoració? Quines són les tendències en decoració per a aquest any 2019?  Tendències clau per a la decoració primavera/estiu 2019. Continua llegint, t’ho expliquem tot.

Living coral

Com ja t’hem avançat en les nostres xarxes socials, el living coral ha estat triat el color de l’any per Pantone. En les seves pròpies paraules és «un to coral, animat i vital que aposta per la vida, amb matisos daurats que aporten energia i dinamisme amb un toc de suavitat». Les estades s’omplen d’alegria i vitalitat amb el coral i tota la gamma de roses. Els tons maquillatge i nude estan de moda. El rosa en tots els seus matisos és un must i combinat amb gris és l’elegància perfecta. Així és la nostra col·lecció PINK CHAMPAGNE, femenina i sofisticada.

Flower power i vegetació

Les flors són protagonistes, inunden totes les estades de color i frescor. Els nostres coixins ORIGAMI alegren un sofà avorrit o un dormitori assossegat.
A més, segueix la tendència de les plantes naturals o seques per a interiors. Les parets i els tèxtils es tenyeixen de vegetació i frescor.

Complements daurats i mobles metàl·lics

El daurat continua portant-se. En les cuines, per exemple, el tàndem negre+daurat provoca un efecte elegant i amb estil.
Continua la decoració industrial amb mobles metàl·lics combinats amb fusta i detalls retro.

Mescla de teixits, materials i acoloreixis

Mescla i gana. Textures combinades, teixits variats i materials nobles. Llana, cotó, lli… i els serrells que arriben amb força aquesta primavera. Torna la pana i es manté el vellut, ideal per a entapissar sofàs i cadires o fins i tot revestir parets.
Colors intensos i amb caràcter per a tapisseries, sofàs o coixins.

Wabi Sabi i Japandi

L’estil Wabi Sabi és una tendència estètica japonesa que es basa en la bellesa de la imperfecció. Es tracta d’aprofitar els elements antics d’aspecte natural i rústic i enaltir la seva bellesa. L’estil Japandi combina el nòrdic i el japonès. És la mescla perfecta entre la decoració oriental i l’estil escandinau. Estil minimalista que combina la pau i harmonia de la decoració Zen i la calidesa i senzillesa de la decoració nòrdica.