Tendències en tèxtil de la llar 2020

Els interioristes més famosos, les editorials de revistes i botigues de moda i, com no, Instagram ens mostren què es porta en tèxtil de la llar i decoració durant aquest any 2020.

Parets amb personalitat pròpia

Es porten les parets que són protagonistes per si mateixes. Parets cridaneres, pintades en diversos colors i barrejant textures. Emplafonats de fusta, accessoris, motllures… tot val per a què la paret sigui important i rotunda i no sols un mer escenari.

Colors de moda

Pantone ha triat per al 2020, el “Classic blue”, un blau cobalt que estarà present en les col·leccions tardor/hivern, però per a la primavera/estiu ens decantem pel blau cel i els tons més pastís. El taronja vibrant i resplendent ho veurem en cobrellits (com el model Desert) i coixins. Segueixen el beix i el blanc, colors clàssics que sempre aporten calidesa i elegància. En la Mallorquina, les noves col·leccions primavera/estiu respiren pau i harmonia. Nude, lli, sorra… tonalitats tènues que desprenen calma i benestar com la nostra col·lecció Serenity.

Connexió amb la natura

En una societat en la qual regna la tecnologia, la cerca del natural en la nostra llar és fonamental. Materials nobles, tèxtils naturals i espais acollidors. Racons amb plantes naturals i sofàs còmodes i plens de coixins per a desconnectar i estar a gust a casa.

Estil Japandi

El minimalisme i la senzillesa segueixen en alça. L’estil Japandi combina el nòrdic i el japonès, és la mescla perfecta entre la decoració oriental i l’estil escandinau. Estil minimalista que combina la pau i harmonia de la decoració Zen i la calidesa i senzillesa de la decoració nòrdica.

Estampats botànics

La tendència d’estampat floral continua essent forta. El verd, el tropical, les fulles de palma… tot val per a aportar color i frescor a la nostra llar. La nostra col·lecció Green Relax destaca per colors vius i estiuencs per a sentir la frescor del tròpic. Coixins amb elements botànics i motius tropicals per a aconseguir un dormitori o menjador atrevit i juvenil.