Torna Black Friday a La Mallorquina

Vine de visita a les botigues de La Mallorquina o descobreix els secrets de la nostra pàgina web per aconseguir un 20% de descompte en els productes que més t’agradin i un 70% en una selecció de productes amb moti del Black Friday. Una bona ocasió per aprofitar l’arribada del Nadal i fer regals per la família i els amics.

Amb aquests mesos de baixes temperatures és un bon moment per comprar una bona funda nòrdica que dongui caliu a la llar o un barnús de vellut de cotó pentinat per culminar el bany com una autèntica experiència. O aprofitar el canvi d’estació per renovar els complements de casa teva i escollir entre l’àmplia gama de coixins de La Mallorquina. Per la cuina tens estovalles, tovallons, davantals, manyoples i molt més.

Si fas la compra online, recorda incloure el codi BLACK_FRIDAY al final de la teva compra per a què se t’apliqui el descompte. La promoció de Black Friday estarà disponible fins al 26 de novembre a la botiga online i totes les botigues físiques, a excepció de la de l’aeroport i els outlets. Recorda que aquest descompte no és acumulable a altres ofertes i només aplicable a producte tèxtil.