Nº7. Truc fàcil per a cuinar una recepta refrescant!

Saps quin és el plat més senzill de cuinar i més refrescant de l’estiu? Sense cap mena de dubte és la crema de meló amb encenalls de pernil ibèric. I avui la Josefina ens explica com fer-la!

 

Només necessitarem: un meló, nata líquida per a cuinar, un pessic de sal i pernil ibèric.

 

Tallarem el meló a daus petits i el passarem per la trituradora. Afegirem un núvol de nata líquida i un polsim de sal, i seguirem batent. Un cop tinguem la barreja ben unificada, ja la podem emplatar.

 

És molt important servir la crema ben fresqueta i afegir a cada plat uns encenalls de pernil ibèric que li donaran un gust molt especial.

 

Bon profit!

Nº7. Truc fàcil per a cuinar una recepta refrescant! | Blog La Mallorquina | Josefina
Com posar la funda al farciment nòrdic | Blog La Mallorquina | General

Com posar la funda al farciment nòrdic

Com fico el farciment nòrdic dins de la funda nòrdica en poc temps i sense ajuda? La Josefina ens ho explica

Com rentar les cortines | Blog La Mallorquina | General

Com rentar les cortines

Rentar les cortines no és una tasca fàcil però hem de mantenir-les netes i sense pols. És recomanable rentar-les, almenys, una vegada a l'any. La Josefina ens explica com.

Com rentar el bikini | Blog La Mallorquina | General

Com rentar el bikini

Com rentar el bikini. Consells per cuidar el vestit de bany i prevenir que perdi color o es deformi. Consells de la Josefina - La Mallorquina