Nº7. Truc fàcil per a cuinar una recepta refrescant!

Saps quin és el plat més senzill de cuinar i més refrescant de l’estiu? Sense cap mena de dubte és la crema de meló amb encenalls de pernil ibèric. I avui la Josefina ens explica com fer-la!

 

Només necessitarem: un meló, nata líquida per a cuinar, un pessic de sal i pernil ibèric.

 

Tallarem el meló a daus petits i el passarem per la trituradora. Afegirem un núvol de nata líquida i un polsim de sal, i seguirem batent. Un cop tinguem la barreja ben unificada, ja la podem emplatar.

 

És molt important servir la crema ben fresqueta i afegir a cada plat uns encenalls de pernil ibèric que li donaran un gust molt especial.

 

Bon profit!

Nº7. Truc fàcil per a cuinar una recepta refrescant! | Blog La Mallorquina | Josefina
Com treure les taques de les estovalles | Blog La Mallorquina | General

Com treure les taques de les estovalles

Com rentar les estovalles. Eliminar taques d'oli, de xocolata o vi negre.

Trucs per aconseguir unes tovalloles suaus i esponjoses | Blog La Mallorquina | General

Trucs per aconseguir unes tovalloles suaus i esponjoses

Com rentar les tovalloles per conservar-les suaus i esponjoses: vinagre, aigua freda i sense suavitzant.

Com posar la funda al farciment nòrdic | Blog La Mallorquina | General

Com posar la funda al farciment nòrdic

Com fico el farciment nòrdic dins de la funda nòrdica en poc temps i sense ajuda? La Josefina ens ho explica