Com no viure en un iglú sense pagar una fortuna

El fred ha arribat sense avisar i els ensurts que ens enduem en veure les factures de la calefacció també. A continuació et donem 4 consells que t’ajudaran a estalviar fins a un 20%. Pren nota!

No deixis sortir la calor ni deixar entrar el fred. Tot i ser evident, aquest és el motiu principal pel qual les factures es disparen. Amb ventilar un cop al dia 10 minuts és més que suficient per a què els bacteris no s’acumulin.

Persianes obertes de bat a bat fins a aprofitar l’últim raig de llum del dia. Deixa que els rajos del sol envaeixin  la teva llar i, sobretot, que la mantinguin ben calentona.

Evita posar la calefacció quan no fa falta. Mantingues-la baixa quan no siguis a casa i apaga-la abans d’anar a dormir. No passaràs fred, es tracta d’estalvi intel·ligent i, la teva butxaca ho notarà de seguida.

Eixugar a l’assecadora. S’aprèn de campaments i es torna a repetir quan marxes a viure en un pis d’estudiants. Assecar mitjons i roba interior al radiador és un clàssic de joventut. Evita-ho a tota costa, inclús surt més a compte portar-ho a la tintoreria.