Trucs per aprofitar les rebaixes

Ja són aquí les esperades rebaixes. És el moment d’aprofitar i renovar peces velles o passades de moda, o bé, per què no, donar-nos un caprici. Les rebaixes cada vegada compten amb majors descomptes que van des del 20 o 30% fins al 50 o 60% en molts casos. Les rebaixes són un bon moment per a comprar però hem de tenir en compte alguns punts abans de tornar-nos bojos i gastar massa. Pren nota d’alguns consells i trucs per a aprofitar les rebaixes:

  1. El primer consell és fer una llista amb el que necessitem o volem comprar. És un consell molt estès i sembla ximple, però és útil a l’hora de planificar-nos i tenir clar en què volem invertir. Sense llista, correm el risc de “perdre el cap” amb les compres i gastar massa. A vegades quan anem de shopping ens deixem portar per l’impuls i els grans descomptes, i comprem coses que no necessitem.
  2. Compra en botigues físiques i botigues online de confiança en les quals els descomptes siguin reals i revisa les condicions de compra: és molt important llegir la política de devolució i canvis. En algunes botigues tens 15 dies, en unes altres un mes, i alguns casos, tens fins a 60 o 90 dies. A més, és molt important saber si s’accepten devolucions o només canvis.
  3. Inverteix a productes de qualitat. Les rebaixes són un bon moment per a comprar un article de major qualitat (i major preu) que en un altre moment no et compraries. Tria teixits i materials de qualitat. Per exemple, pots invertir en un cobrellit de piqué. Mira la nostra selecció. També pots aprofitar per a comprar-te un bon farciment nòrdic, dels quals escalfen molt i no pesen. Els nostres són de plomes duvet o plomissol, les de major qualitat, que es troben situades en el coll de l’oca. Compra aquí farciments nòrdics de ploma.
  4. Renova tovalloles i llençols. Ara toca comprar tovalloles a bon preu. Si les que tens ja no estan esponjoses, dóna’t aquest caprici. Mira totes les que tenim rebaixades: tovalloles rebaixades. Aprofita les rebaixes també per a comprar uns llençols nous o una funda nòrdica amb un disseny més atrevit i dóna-li un aire nou a la teva habitació.
  5. Inverteix en bàsics. Unes estovalles en to gris amb els tovallons a joc, una llençols en to nude, un barnús blanc… Els bàsics mai passen de moda!
  6. Dóna’t un caprici. Per què no? Compra’t una jaqueta suau i esponjosa per a estar a casa. Mira el model ARHUS, està disponible en quatre colors i diverses talles.