Un conte de fades a l’habitació amb Deep Woods

Forta aposta aquesta temporada pel botànic, protagoniste absolut de la col·lecció Deep Woods. Els seus dissenys frescos conviden al relax i recolliment. Amb ells, faràs de la teva habitació un conte de fades. La gama de colors aposta inevitablement pel verd molsa, el gris perla i el gris fosc, en un joc constant de contrasts amb negre i blanc.

El dormitori de Deep Woods inclou fundes nòrdiques i edredons d’estampats boscosos i exuberància natural. Els seus colors són, a la vegada, elegants i lluminosos, com es pot comprovar en models com Swing.

cama

Bany d’exuberància natural

Atrevida aposta la de Deep Woods a la secció de decoració. Els seus coixins porten graciosos i desenfadats estampats de conills amb ulleres i corones de flors verdes. Si vols donar caràcter a l’estància, Bunny Boy i Bunny Girl són els teus aliats. Al bany la col·lecció es decanta per la serenitat del color gris.

Bany

Cuina botànica

A la cuina hi ha domini dels acabats botànics i animals. Per un costat, Fern ens mostra uns estampats que recorden la fullaraca del bosc i, per l’altre, Miau diverteix amb els seus gats juganers.

cocina