Un estiu fresc i lleuger amb La Mallorquina

Fidels al nostre esperit pràctic i sempre ressaltant les qualitats de la dona, la nova col·lecció BEACH es compon d’una selecció de caftans, foulards i pareos fluids i vaporosos, elegants i seductors. Unes peces completament adaptables a les diferents situacions del dia. Pareos i caftans a sobre del bikini per a anar a la platja al matí, o a sobre uns jeans o uns pantalons de lli per a anar a prendre un gelat a la tarda. El glamour arriba durant el dia o la nit.

Aquest any la nostra col·lecció de PLATJA presenta textures fluides i teixits lleugers que ens aporten una sensació de benestar i frescor en els dies més calorosos de l’any alhora que ens doten d’un toc sofisticat en qualsevol entorn o situació.

 Dissenys geomètrics com el model ROMINA, florals com CORA, a ratlles com a TINA o tie-dye com a GALA acompanyen les peces atorgant-les d’un estil original, fresc i lluminós. 

Els colors que marquen la col·lecció són els blaus marins, els verds, el blanc, els colors “aqua” com el turquesa i el coral. Tonalitats que combinen i potencien les sensacions tan esperades de vacances, desconnexió, comoditat i pau. 

La col·lecció inclou també tovalloles 100% cotó i tovalloles pareo, amb una cara de tela i una altra cara de rínxol per a assegurar una excel·lent capacitat d’absorció i màxima suavitat. Ideal per a assecar-se i descansar la riba de l’aigua.